Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان مدیر اتحادیه دامداران گیلان گفت: مشکلات موجب می‌شود که دامداران دامهایشان را به کشتارگاه بفرستند و در این صورت دیگر نوش‌داروی مسئولین مربوطه به درد دامدار نخواهد خورد.   

عباس یوسفی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه دامداران گیلان منتظر حمایت دولت جدید هستند، اظهار کرد: همچنان قیمت خرید شیر از دامداران همان ۴۵۰۰ است و دیدگاهی وجود ندارد که شیر افزایش قیمت پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گویا مسئولین مربوطه منتظرند دامداران دامهایشان را به کشتارگاه بفرستند و بعدا برای حمایت دامداران تصمیم بگیرند و این نوش داروها بعدا دیگر به درد دامدار نمی‌ خورد.

یوسفی با بیان اینکه فشار بر دامداران را کسی رصد نمی‌کند و فقط تمرکزها بر قیمت فروش شیر است ادامه داد: قرار بود شیر لیتری ۶۵۰۰ تومان از دامداران خریداری شود که دستوری در این خصوص به کارخانجات لبنی داده نشده است.

مدیر اتحادیه دامداران گیلان خاطرنشان کرد: ما منتظریم دولت جدید فکری اساسی برای دمداران کند و مسئولینی بر سرکار بیایند که از مشکلات کشاورزی و دامداری مطلع باشند.

وی با بیان اینکه در استان گیلان حدود ۱۵۰ تن شیر تولید می‌شود و ۴۰ هزار نفر در گیلان به دامداری مشغول هستند اضافه کرد: قیمت کارگری بالا رفته و قیمت کاه گندم نیز اخیرا سه تا چهار برابر شده است و به این ترتیب معضل تهیه علوفه مشکلات جدی برای دامداران ایجاد کرده است.

وی یادآورشد: بحث دارو و درمان دام که همواره نادیده گرفته می‌شود، هزینه های سرسام قیمت تمام شده شیر را برای دامداران بسیار افزایش داده است.

مدیر اتحادیه دامداران گیلان گفت: اگر فکری به حال دامدار نشود و معیشت همچنان به سختی بگذرد، دامداری گیلان رو به تعطیلی خواهد رفت.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی داروی دامی كشتارگاه دامداري دامداران گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۰۹۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد

همتیان گفت: این تعداد واکسیناسیون دام به طور رایگان برای دامداران سطح شهرستان به ویژه مناطق محروم انجام شد.

وی با اشاره به اینکه سم‌پاشی آغل دام‌ها یک‌بار به طور گسترده در شهرستان اجرا شد، ابراز کرد: در برخی مناطق محروم از جمله منطقه فرومد و همچنین روستاهای حق‌الخواجه، کرنگ و کمردار در بخش کالپوش تا سه مرحله عملیات سم‌پاشی انجام شد.

وی با بیان اینکه هزار و ۱۷۶ بازدید نظارتی طی سال گذشته توسط کارشناسان این اداره انجام شد، اظهار کرد: ۲۰ دوره اردوی جهادی خدمت‌رسانی به مناطق محروم شهرستان میامی طی این بازه زمانی برگزار شد.

رییس شبکه دامپزشکی میامی ادامه داد: هزار و ۶۰ مجوز حمل دام و طیور برای دامداران این شهرستان طی سال ۱۴۰۲ صادر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • امام جمعه شیراز : در مجلس ختم و فاتحه، موسیقی می‌نوازند / شراب‌خواری و قماربازی ضرر دارد / یک دانشمند گفته اگر نصف شراب‌فروشی‌ها تعطیل شود، به نصف بیمارستان‌ها نیاز نداریم
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • یک شهر به دنبال بقای داماش گیلان
  • تاثیر عجیب بد جویدن غذا روی زیبایی صورت
  • تصاویر جدید از خسارت‌های آتش‌سوزی مهیب شهرک امامزاده ابراهیم (ع) شفت
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • عزم جدی برای فعال شدن واحدهای تعطیل/لزوم تامین امنیت شغلی کارگران