Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن گیلانپور گفت: برای تشدید نظارت در جلوگیری از تغییر کاربری هماهنگی لازم با دستگاه‌های قضاییه انجام شده است و اراضی کشاورزی و باغی گیلان باید برای تامین امنیت غذایی نسل امروز و آیندگان باقی بماند و رویای سود جویان را در این زمینه کابوس خواهیم کرد.

به گفته مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، این تشدید نظارت‌ها از از ۲۸ اسفندماه آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه سال ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دو سال اخیر با محدودیت‌های مسافرت مواجه بودیم و امسال ممکن است محدودیت سفر وجود نداشته باشد و به همین دلیل امسال بیش از سال‌های گذشته نظارت خواهیم داشت.

سود جویان فکر می‌کنند در ایام تعطیلات کارمندان سرکار نیستند، اما بدانند که ما با همه امکانات و نیرو‌ها از تغییرکاربری‌ها جلوگیری خواهیم کرد.

تلاش خواهیم کرد درصد پایشی را در استان افزایش دهیم و برای شهرستان رشت به دلیل وسعتی که دارد اکیپ‌های بیشتری نظارت خواهیم داشت.

خریداران زمین‌های کشاورزی که هم بومی و هم غیر بومی هستند توسط بنگاه داران ترغیب می‌شوند و در صورت مشاهده با این افراد متخلف تیز برخورد خواهد شد.

هدف ما حفظ اراضی کشاورزی و باغی است و هیچ اغماضی در برخورد با سودجویان متخلفین نخواهیم داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امنیت غذایی جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۹۳۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان

مدیر کل حفاظت محیط زیست استان گیلان گفت :همزمان با گرامیداشت هفته مقام والای معلم ، نخستین بازرسی و پایش خانه‌های محیط زیست کشور با حضور رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی و مسئولیت اجتماعی سازمان حفاظت محیط زیست کشور از استان گیلان آغاز شد.


حمزه عشوری گفت : خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های این حوزه و فضایی برای گفتگو ، بحث و مطالبه گری است که منجر به افزایش دانش محیط زیستی مردم می شود و موجب حفاظت از محیط زیست می گردد.

وی افزود: در پایش‌های صورت گرفته که با حضور رعنا محمدی رئیس گروه آموزش همگانی دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان و رئیس اداره آموزش و مشارکت‌های مردمی اداره کل حفاظت محیط زیست استان گیلان از خانه‌های محیط زیست شرق گیلان در شهرستان‌های لاهیجان، لنگرود ، رودسر و املش انجام گرفت،فعالیت‌ها و برنامه‌های اجرایی مدیران خانه‌های محیط زیست از ابتدای افتتاح تاکنون مورد بررسی و‌پایش قرار گرفت.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان گیلان افزود : در این نظارت میدانی همچنین از امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و زیرساخت‌های ۵ خانه محیط زیست در استان گیلان بازدید گردید و با گروه‌های مخاطب برنامه‌ها ،گفتگو‌ و تبادل نظر صورت گرفت.

عشوری اظهار داشت : مهمترین مساله برای ایجاد خانه های محیط زیست، آموزش همگانی و شناخت حفاظت محیط زیست است تا برای انجام هر اقدامی، مردم به شناخت و آگاهی در این زمینه برسند.

وی افزود : خانه های محیط زیست کمک می کنند تا آحاد مختلف مردم در این خانه ها حضور یابند و برنامه های آموزشی را بصورت عمومی و تخصصی فرا بگیرند و  با فعالیت های زیست محیطی انجام گرفته بوسیله خادمین مردم در دولت  مطلع شوند.

لازم به ذکر است که در کشور حدود ۲۵۰۰ و در  استان گیلان ۲۲ خانه محیط زیست افتتاح و به بهره برداری رسیده است .

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • رکورد جدید ثبت شد | برقراری بیش از ۲۷۰۰۰ پرواز در ایام نوروز
  • گره اندر گره
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد