Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل صمت گیلان تاکید کرد: احیاء واحدهای راکد صنعتی گیلان باعث اشتغال بیش از ۲۰ هزار نفر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛  تیمور پورحیدری در جلسه ستاد احیاء واحدهای تعطیل و افزایش ظرفیت واحدهای نیمه فعال در گیلان که با حضور معاون سازمان صنایع کوچک و شرکت شهرکهای صنعتی ایران و نماینده نهاد ریاست جمهوری و معاون اقتصادی استانداری برگزار شد، گفت: برای رهایی و گره گشایی بخش تولید از چالش‌های پیش رو به شدت نیازمند عزم جدی بانک ها هستیم تا این همراهی باعث احیاء و تقویت حوزه تولید گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گیلان از رویکرد جدید دولت در احیای واحدهای تملک شده به عنوان نجات منابع و سرمایه‌های کشور یاد نمود و تاکید کرد: احیاء واحدهای راکد صنعتی گیلان باعث اشتغال بیش از ۲۰ هزار نفر خواهد شد.

 وی با بیان اینکه در فاز اول امسال؛ احیاء و راه اندازی ۶۸ واحد تعطیل در برش استانی در دستور کار و تکلیف خود داریم، اظهار داشت: در کمیته های مختلف کارشناسی آخرین وضعیت و موانع واحدهای تعطیل و تملک شده به صورت حقوقی و فنی بررسی و برای تعیین تکلیف نهایی به کمیته های ستاد احیاء آورده می‌شوند تا با حضور بانک های مرتبط و نهادهای ذیربط اقدامات اجرایی صورت پذیرد.

 مدیرکل صمت گیلان خواب سرمایه های صنعتی را غیر منطقی و خسارت‌بار دانست و گفت: برای همگان واضح است که خاموشی خط تولید و فرسایش ماشین آلات و توقیف کارخانجات هیچ پشتوانه و قاعده ارزشمندی برای اقتصاد این مرز و بوم ندارد و قطعاً پویایی صنعت باعث ارزش افزوده و ایجاد اشتغال و کمک به تحول اقتصادی خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صنایع کوچک شهرک های صنعتی واحد راکد صنعتی گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۰۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان

۲۰ هزار مترمربع زمین راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی سیستان و بلوچستان آزاد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا راشکی ‌اظهار داشت: 20 هزار مترمربع از زمین‌های راکد و معطل در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان سیستان و بلوچستان در دو ماه اخیر فسخ قرارداد و آزاد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان افزود: این مقدار زمین با بررسی پرونده های راکد و به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد فی مابین و عدم انجام تعهدات خود در زمینه ساخت و ساز از تعداد7 فقره قرارداد فسخ و پس از طی مراحل قانونی توسط مراجع قضایی و انتظامی خلع ید و آزاد شد.

وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی زمین های آزاد شده حدود 600 میلیارد ریال بوده و این زمین ها به متقاضیان و سرمایه گذاران واجد شرایط واگذار می شود.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان گفت: در سال 1402 نیز با هدف بازپس گیری زمین های راکد در شهرک ها و نواحی صنعتی استان و واگذاری به سرمایه گذاران و متقاضیان واجد شرایط جدید، تعداد 94 فقره قرارداد پس از طرح در هیات های حل اختلاف،فسخ و خلع ید و به آزادسازی 60 هزار مترمربع زمین منجر شد.

راشکی افزود: به علاوه در سال 1402 تعداد 29 فقره قرارداد در کمیته های پایش طرح های راکد پس از طی مراحل قانونی فسخ و برای بهره مندی و انتفاع از مزایای شهرک های صنعتی جهت آزادسازی به مراجع قضایی ارسال شد.

وی خاطرنشان کرد: حسب تاکیدات دستگاه قضائی و سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران،به منظور جلوگیری از سوء استفاده های احتمالی،زمین خواری،صیانت از زمین های ملی در اختیار و تعیین تکلیف قراردادهای راکد،شرکت شهرک های صنعتی استان از سال گذشته با تشکیل کمیته های پایش، هیات‌های حل اختلاف و طرح موضوع در مراجع قضایی،تلاش خود را جهت تسریع در روند ساخت و ساز قراردادهای منعقد شده قرار داده و این روند در سال جاری با تمرکز بر شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" کماکان ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بیش از ۱۸۷ واحد صنعتی نیمه فعال و راکد به چرخه تولید بازگشتند
  • آزادسازی زمین‌های راکد در شهرک‌های صنعتی سیستان و بلوچستان
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد