Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، اسدالله عباسی ظهر امروز در جلسه شورای کشاورزی آب و منابع طبیعی در سالن الغدیر استانداری با بیان اینکه مباحث مطرح شده در این جلسه باید به طور دقیق در استان گیلان اجرایی شود، اظهار کرد: استان گیلان یکی راز استان‌های با ظرفیت در حوزه تولید محصولات کشاورزی است ولی با این حال با مشکلات عدیده‌ای در این حوزه مواجه هستیم به این منظور باید تمامی مصوبات این جلسه در استان گیلان اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی حضور اعضا کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در معاونین وزیر نیرو و جهاد کشاورزی را فرصتی مناسب در خصوص حل مشکلات کشاورزی در استان گیلان دانست و گفت: کشاورزان گیلانی با مشکلات عدیده‌ای در عرصه‌های مختلف مواجه هستند لذا حضور اعضا کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی می‌تواند به حل مشکلات کمک کند. 

نماینده عالی دولت در گیلان تنها راه نجات رودخانه و تالاب انزلی را اصلاح ساختارهای فاضلاب در این استان دانست و افزود: در نهاد ریاست جمهوری در خصوص تالاب انزلی و رودخانه گوهر کرد و زرجوب با توجه به اینکه یکی از مصوبات سفر است به طور ماهانه جلساتی برگزارمی‌شود. 

به گفته عباسی یک‌هزار ۴۱۴ میلیارد تومان اعتبار سفر رئیس جمهور به استان گیلان بوده است که  ۹۱۷ میلیارد تومان مربوط به سازمان برنامه بودجه می‌باشد. 

وی میزان بهره‌مندی آب زراعی در استان گیلان را مناسب ندانست و تصریح کرد: از یک میلیون متر مکعب نیار آبی استان گیلان اکنون ۸۰۰ هزار متر مکعب آب در سد سفید رود موجود دارد که این‌امر نشان دهنده کمبود ۳۰۰ هزار مترمکعبی آب زراعی در استان گیلان است. 

استاندار گیلان با انتقاد ازعدم تعیین تکلیف سد شفارود و پلرود در استان گیلان گفت: سد سفید رود به تنهایی جوابگو تامین نیاز آبی اراضی کشاورزی گیلان نیست بوده وزارت نیرو باید در خصوص سد شفارود و پلرود اقدامات لازم را اتخاذ کند. 

عباسی با دستور به فرمانداران در خصوص تغییر اراضی کشاورزی در استان گیلان گفت: به هیج فردی غیر بومی و بومی اجازه تغییر کاربری اراضی کشاورزی داده نمی‌شود زیرا با کاهش زمین‌های کشاورزی در استان گیلان مواجه هستیم. 

وی با تاکید بر لزوم توجه به اصلاح اراضی کشاورزی به منظور افزایش تولید محصولات کشاورزی بیان کرد: 
در بخش افزایش تولید محصولات، همه دستگاه‌ها در خصوص نوسازی کردن اراضی، مکانیزه کردن کاشت و برداشت و اصلاح اراضی نقش خود را به درستی اعلام کنند. 

به گفته نماینده عالی دولت در گیلان در بخش کشاورزی باید از حداکثر ظرفیت و شیوه‌های نوین کشاورزی استفاده نشده که در نهایت منجر به افزای قیمت مصرفی محصولات کشاورزی در کشور شده است. 

عباسی گیلان را یکی از قطب‌های تولید کرم ابریشم‌ور استان گیلان معرفی کرد و افزود: در گذشته تعرفه واردات ابریشم در کشور ۲۰۰ بوده است ولی این تعرفه در چند سال گذشته با کاهش مواجه شده است که این امر منجر به واردات پیله ابریشم از کشور چین و در نهایت نابودی صنعت ابریشم در گیلان شده است. 

وی با بیان اینکه باید از ظرفیت دانشجویان متخصص در حوزه کشاورزی در گیلان استفاده شود، تصریح کرد: در چندسال گذشته تمامی مسوولان صحبت از لزوم بهره‌مندی از قشر متخصص دانشجو در حوزه محصولات کشاورزی می‌کردند ولی ناظرین چای که غالبا جزو قشر دانشجو هستند بیمه نبوده و ۶ ماه از فصول سال را بیکار هستند. 

استاندار گیلان با توزیع بیش از یک میلیون جوجه یک‌روزه در استان گیلان خبر داد و گفت: معدوم‌سازی جوجه یک رزوه یک معضل در گیلان و کشور مبدل شده بود ولیبا اقدامات صورت گرفته در استان گیلان از معدوم‌سازی جوجه‌ها جلوگیری و یک میلیون جوجه بک روزه در بین روستائیان توزیع شده است. 

عباسی با درخواست از دولت در خصوص افزایش عرصه جنگلی در استان گیلان تصریح کرد: در بحث زراعت و صیانت از اراضی جنگلی باید اقدامات عاجلی در گیلان اتخاد شود زیرا بخشی از جنگل‌های گیلان از بین رفته و مردم با مشکل مواجه شدند. 

وی با انتقاد از وضعیت مرکز تحقیقات ماهیان خاویاری در گیلان گفت: بهترین مرکز تحقیقات ماهیان خاویاری در سنگر استان گیلان وجود دارد ولی ۳۰ درصد از این ظرفیت استفاده می‌شود به این منظور بسیار امیدوارم با جلوگیری از واگذاری این مرکز بتوان به رشد تولید ماهیان خاویاری در گیلان کمک کرد. 

استاندار گیلان با اشاره به وضعیت نامناسب مراکز تحقیقات محصولات کشاورزی در استان گیلان افزود: ۷۵ درصد فندق کشور در گیلان تولید می‌شود ولی مرکز تحقیقات  فندق در رودسر تعطیل است که این امر حاکی از آن است به بخش تحقیقاتی محصولات کشاورزی در استان گیلان توجه جدی نمی‌شود لذا دولت و وزارت جهاد کشاورزی باید فکری در این خصوص اتخاذ کنند. 

عباسی با اشاره به تثبیت پهنه سراوان و تصفیه شیرابه‌ها به میزان شش لیتر در ثانیه گفت:  با این میزان تصفیه، پسماند سراوان در این بخش مدیریت می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه موضوع سراوان یک ابر چالش است اما هر نقطه از گیلان نیز با این مشکل مواجه هستند، بیان کرد: گیلان میراث‌دار مشکلی به نام زباله است که فقط محدود به جمعیت دو میلیون و ۵۰۰ هزارنفری این استان نیست و حضور گردشگران تولید پسماند را دو برابر می‌کند.

استاندار گیلان با اشاره به اینکه به‌منظور احداث زباله‌سوز در سریع‌ترین زمان ممکن و ساماندهی ریجکت زباله نیازمند پیگیری جدی و همچنین همکاری نمایندگان مجلس هستیم، افزود: همه باید دست‌به‌دست دهیم و بدون انداختن توپ به زمین یکدیگر، این چالش را برطرف سازیم. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: تالاب انزلی استاندار گیلان نماینده عالی دولت در گیلان جهاد کشاورزی کشاورزی در استان گیلان استاندار گیلان محصولات کشاورزی اراضی کشاورزی مرکز تحقیقات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۱۷۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدی قاسمی صبح پنجشنبه در مراسم افتتاح ١٠ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند گفت: خوشبختانه حرکت‌های خوبی درجهت کاهش خطرات طبیعی ازجمله سرمازدگی با نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی کشاورزی در پهنه‌های مختلف شهرستان زرند انجام شده است.

وی با بیان اینکه برای اینکه کشاورزی اقتصادی داشته باشیم ناگزیر به استفاده از شیوه‌ها و روش‌های دانش بنیان هستیم، افزود: مدیریت بهتر، بهره‌وری بالاتر، اقتصادی شدن محصول و تولیدات و کاهش ریسک‌های بخش کشاورزی از مزایای استفاده از طرح‌های دانش بنیان است.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اظهار کرد: با پیگیری‌های فرماندار و جهاد کشاورزی این اتفاق خوب در شهرستان زرند افتاده است و امیدواریم در همه عرصه‌های کشاورزی بتوانیم با استفاده از دانش، بهره وری را بهبود ببخشیم.

وی افزود: مسائل و مشکلات کشاورزان و درخواست‌های آنان برای استمهال وام‌ها به دلیل سرمازدگی محصول در سه سال اخیر و نبود درآمد کافی پیگیری می‌شود.

معاون سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشور همچنین در خصوص غرامت‌های صندوق بیمه کشاورزی خواستار تسریع در روند پرداخت‌ها شد.

کد خبر 6095123

دیگر خبرها

  • برداشت ۵۰ درصد گندم خوزستان/میزان خسارت بارندگی به اراضی اعلام می‌شود
  • درخواست دادگاه لاهه برای پایان تهدید و ارعاب در خصوص جنگ غزه
  • انتقاد امام جمعه یاسوج از شراب‌خواری پزشکان در شیراز
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • دادستان گلستان: شهرک‌سازی در جنگل‌های توسکستان متوقف شد
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • قلع و قمع ۴۱ بنای غیرمجاز در شهرستان قزوین
  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود